Projectkoor en orkest

Projectkoor en orkest

Het projectkoor en orkest bestaat uit professionals, studenten conservatoria, amateurs en kinderen of jongeren van koorscholen. We spreken ook wel over een grootkoor omdat zo’n koor een bezetting kent van 60 tot soms 100 zangers en een groot kamerorkest van 18 tot 40 spelers.

Meezingen?

Heb je ambities om in een koor te zingen? Wil je je (muzikale) netwerk vergroten? Wil je graag meer ervaring opdoen en jezelf professionaliseren?

 Meld je dan aan voor het (project)koor van de Nederlandse Bach Academie! Het koor (en orkest) is onder leiding van Hoite Pruiksma.

Wat gaan we doen?

In 2019 staan op 30 november en op 1 december uitvoeringen van de Elias van Mendelssohn gepland, waarvan de repetities medio oktober starten.

Hoe doe je mee?

De audities vinden plaats in Leeuwarden en Roden op verschillende data in het najaar. Wil je meedoen? Vul dan dit formulier in.

Na het invullen kunnen we je inplannen en aangeven wat we van je verwachten. De auditie zal ongeveer 15 minuten in beslag nemen. Je ontvangt daarna een rapportage en besluit of je bent toegelaten tot het projectkoor.

Blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten

Heb je interesse of zit je met een vraag?

Vul dan het contactformulier hieronder in en we nemen contact met je op.

Naam *
person
Fill out this field
E-mail *
email
Fill out this field
Telefoonnummer *
phone
Fill out this field
Bericht *
create
Fill out this field
Menu