Matthäus Passion: Leeuwarden, Amsterdam, Zandvoort en Monnickendam maart 2016

Een co-productie met het barokensemble Eik en Linde. Dit als start van digiflyer Matthäus Passion 2016een MP traditie in Leeuwarden in de verbouwde Koepelkerk die als muziektheater en muziekcultureel centrum gaat fungeren. Deze kerk wordt dan de uitvalsbasis van de NBA voor Fryslân. Ook bij deze coproductie wordt gewerkt vanuit het meester, gezel principe. Dus professionele solisten die deels ook in het koor meezingen en de vocal coaching verzorgen, overige professionele zangers, studenten conservatoria en gevorderde amateurs.

Openbare repetitie

Vrijdagavond van 19.00 uur tot 22.30 uur is er in de Koepelkerk een open repetitie, waarbij u in en uit kan lopen om zodoende een indruk te krijgen van de Matthäus Passion met een kijkje achter de schermen.

MP voor Dummies

Op zaterdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur is er de “kleine MP voor Dummies” voor schoolkinderen en hun (groot) ouders, broers en zussen endigiflyer Matthäus Passion Uitgelegd 2016 DRUK verder een ieder die dit wil meemaken. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.

Hoite Pruiksma gaat met een deel van het koor, orkest en solisten, die in dezelfde kerk op zondag 6 maart de gehele Matthäus Passion gaan uitvoeren, op een speelse manier door dit werk heen. Hij geeft uitleg bij het verhaal en de muziek en gaat u als publiek hier ook zelf bij betrekken. Een  laagdrempelige introductie voor diegene die weinig weten van dit meesterwerk of het misschien nog nooit gehoord hebben en nieuwsgierig zijn.

Concertdata en tijden:

  • Zondag 6 maart Koepelkerk Leeuwarden 15.00 – 18.15 uur
  • Donderdag 24 maart Waalse kerk Amsterdam 19.00 – 22.15 uur
  • Goede Vrijdag 25 maart St. Agathakerk Zandvoort 19.00 – 22.15 uur
  • Zaterdag 26 maart Grote Kerk Monnickendam 14.00 – 17.15 uur

Voor het reserveren van kaarten klikt u hier   

LET OP: U kunt geen kaarten meer bestellen via de website. U kunt nog wel kaarten reserveren door een email te sturen naar: info@nederlandsebachacademie.nl. Ook zijn er bij de kassa in de kerk nog kaarten te verkrijgen.

In Monnickendam zijn tevens kaarten te koop bij Nimo Boek , Kerkstraat 53.

In Zandvoort zijn tevens kaarten te koop bij kaashandel Tromp, Grote Krocht 3.

Entreeprijzen Leeuwarden:

  • Volwassene € 32,50,- (aan de kassa € 37,50,-)
  • Entree jongere t/m 17 jaar € 17,50,- (aan de kassa €20,-) *

Entreeprijzen Amsterdam:

  • Volwassene € 39,- (aan de kassa € 44,-)
  • Entree jongere t/m 17 jaar € 20,- (aan de kassa €22,50) *

Entreeprijzen Zandvoort en Monnickendam:

  • Volwassenen €34,- (aan de kassa €39,-)
  • Entree jongere t/m 17 jaar €17,- (aan de kassa €20,-)

* Graag reserveren door een e-mail te sturen naar info@nederlandsebachacademie.nl